ARKITEKTERNES LEGEPLADS

En tur rundt om Kronehaverne og videre gennem Ørestad er et fantastisk indblik i byudvikling når det er allerbedst. Her er idéen om at kombinere storbyliv med vild natur lykkedes til fulde, og alle nyopførte byggerier er sket med en respekt for den eksisterende natur på Amager Fælled. Det er ikke mærkeligt at den nye bydel hvert år tiltrækker arkitektstuderende fra hele verden, og at der løbende arrangeres rundvisninger mellem områdets mange arkitektoniske mesterværker.

Uanset om man interesserer sig for moderne arkitektur eller ej, kan man ikke undgå at lægge nakken tilbage og tabe pusten over de storslåede bygningsværker, der på hver deres måde træder frem og fortæller unikke historier om stil, materialevalg, design og miljø.

Bydelen vrimler med prisvindende bygningsværker der strækker sig mod himlen og næsten rører skyerne, og mellem de imponerende kæmper findes grønne stisystemer, der leder beboerne rundt mellem rolige naturområder. Netop som konceptet bag den nye bydel oprindelig blev udtænkt; at skabe et harmonisk mix mellem det nye, urbane, og det oprindelige, grønne naturparadis.

Et væld af unik arkitektur

Ørestad har gennem de sidste mange år været stedet som arkitekterne flokkedes om at få lov til at lege på. Banebrydende projekter som DR’s koncertsal, Bjerget, VM Husene, 8tallet, Tietgenkollegiet og Ørestad skole tilbyder tilskuerne den ene wowfaktor efter den anden. Som det nyeste skud på stammen finder man Kronehaverne, der som et ekstra særtegn har valgt at have miljø og bæredygtighed med på tegnebrættet under skabelsen af Ørestads nyeste signaturbyggeri. I Kronehaverne begrønnes tagene, og der skabes mulighed for ophold og forskellige fællesskabende aktiviteter for beboere. Læs mere om Kronehavernes lejelejligheder her.

Oplev Kronehaverne helt tæt på

Kom til åbent hus