Alt du har brug for
lige om hjørnet

Flot arkitektur med socialt liv på taget

Velkommen til Ørestad – Københavns levende bydel der er i konstant udvikling. Her bor du tæt på centrum af København og på kanten til Amager Fælleds spirende natur. Der er højt til himlen og et helt unikt naturmiljø, der i synergi med de moderne og nyopførte boliger skaber et attraktivt nabolag i topkvalitet.

 

Nyd en kop kaffe eller et glas vin med udsigt over Fælleden. Du kan også gå en tur i Ørestadens stisystem, der hurtigt og sikkert fører dig mellem boligerne og de skønne naturarealer.

Metro hvert 3. minut
I Ørestad finder du hele fem metrostationer, der kører hele døgnet og hvert tredje minut i myldretiden. Herudover er der nem adgang til Øresundsmotorvejen, og med enten tog, bus, metro eller cykel tager det kun få minutter at nå til indre by.

En bydel fuld af liv og aktivitet
I Kronehaverne ses byens diversitet helt tæt på. Her er der skabt en synergi mellem det private, almennyttige og børnehaven. Boligerne er placeret helt tæt på Kalvebod Fælled, indkøb, shopping i Field’s samt kulturoplevelser i Royal Arena. Der er kort afstand til vuggestue, børnehaver og den nye Kalvebod Fælled Skole og Ørestad Skole.

Gå heller ikke glip af nogle gode timer i sportshallen, skøjtebanen eller de mange spændende fritids- og kulturtilbud. Nyd en gå- eller løbetur, se dyrene græsse frit og oplev den rekreative stemning lige uden for døren på Fælleden.

Kom til åbent hus i Kronehaverne

Kontakt Lokalbolig

På vegne af Kronehavernes ejer håndterer LokalBolig Projekt ApS udlejningen.