170 svanemærkede lejligheder - midt i byen på kanten af Fælleden

Moderne lejligheder i bæredygtige rammer

Velkommen til Kronehavernes 170 Svanemærkede 2, 3 og 4 værelses lejligheder i Ørestaden. Her kommer du til at bo i det helt rigtige mix mellem et pulserende byliv og den fredelige natur.

I lejlighederne kan du mærke den helhedsorienterede og bæredygtig designlinje, der skaber perfekte rammer for jeres kommende hjem. Alle rum er lyse og indbydende med stilrene trægulve og enkle klinker.

På udvalgte vægge i lejligheden er der beton, der skaber et spændende spil i den helt rigtige New Yorker stil. I køkkenalrummet er der plads til fester, gæster og alt der hører til et dejligt liv. I Kronehaverne er der plads til at sætte sit helt eget præg på indretningen og der er plantegninger til enhver smag.

LEJ EN LEJLIGHED I KRONEHAVERNE

Kontakt Lokalbolig

På vegne af Kronehavernes ejer håndterer LokalBolig Projekt ApS udlejningen.

Nyd udelivet i de grønne gårdhaver

I Kronehaverne trækkes det grønne fra fælleden ind i gårdrummet, der med sit slyngede stisystem forbinder Kronehavernes boliger og skaber nem tilgængelighed til uderummet og byen.

Skønne lejligheder i Ørestad med mulighed for husdyr
Er du på udkig efter en lejebolig, hvor det er muligt at bo med mindre hund eller kat, så kunne Kronehaverne være noget for dig. Her er det muligt at ansøge om at holde et mindre husdyr, og I kan sammen nyde naturen på Kalvebod Fælled og de mange andre grønne områder lige i nærheden.

Vil du bo i Kronehavernes svanemærkede lejligheder?

Se de ledige lejligheder