BLIV NABO TIL FITNESSPARKEN

Kronehaverne ligger helt optimalt i forhold til træning og løbeture i det fri. Som nabo til Ørestad Streethal og fitnesspark, kan du droppe dit dyre fitnessabonnement, og i stedet bruge de mange gratis faciliteter. Kom og få pulsen op i Fitnessparken.

Som lejer i Kronehaverne får du gratis træning lige foran din hoveddør. Kronehaverne ligger nemlig ved siden af den næsten nyetablerede Fitnesspark og Streethal. Det kan nærmest ikke blive nemmere at få god motion. Den udendørs park er frit tilgængelig for alle der har lyst til at få pulsen op, og her i vinterkulden, kan du hurtigt få varmen ved at bruge de mange træningsfaciliteter.

Fitnessparken er udviklet i samarbejde med en professionel træningskonsulent, og er opdelt i mange forskellige stationer. Du kan prøve kræfter med push-up bars, crossfit-yndlingen: battling ropes, eller et stort anlæg til træning med egen kropsvægt. Børnene vil også elske den grønne trædestensbane hvor man kan lege jorden er giftig i timevis. En fantastisk bane som både er god til at træne balance og grovmotorik. I alt rummer parken lidt over ti forskellige træningszoner, med noget for enhver smag. Er du mere til løbetræning, kan du følge den bugtede løbesti rundt om hallen.

Kom nu, du kan godt!

Her i de tidlige, halvmørke vintermorgener er hele anlægget oplyst, så du kan få sved på panden, og god motion, inden du tager af sted på arbejde eller starter hjemmekontoret op. Er du ikke udpræget morgenmenneske, kan du også sagtens vælge at træne efter arbejde, hvor der stadig er lys på banerne.

Find en god træningsmakker at tage med i parken, så I kan motivere og presse hinanden gennem banerne. Træning bliver lidt sjovere (og hårdere), når man har en motivator på sidelinjen. Måske er der andre lejere i Kronehaverne som har lyst til at starte et træningshold sammen?

Mod på mere sport?

Skulle der alligevel komme en dag hvor det bliver for råkoldt og regnfuldt til at træne udendørs i Fitnessparken, kan du søge ind i Streethallen og spille bordtennis, klatre, tilmelde dig yoga, dans, eller en af de mange andre aktiviteter. Lige nu er hallen desværre lukket pga. corona-restriktionerne, men inden længe bliver det muligt at tilmelde sig de mange hold igen.

Du kan holde dig løbende opdateret om hallens mange tilbud på deres Facebookside.

Der er mange muligheder for et aktivt liv i Kronehaverne. Og der findes ingen undskyldning for ikke at hoppe i løbeskoene, når man er nabo til det fedeste træningsanlæg. Du kan læse mere om aktiviteter omkring Kronehavernes lejeboliger her.

Oplev Kronehaverne helt tæt på

Kom til åbent hus