ET GRØNT ÅNDEHUL OG DIT NYE, FORETRUKNE KAFFESTOP

Fra Kronehavernes lejeboliger kan du hoppe direkte på metrolinjen til cafébesøg i indre København, men du kan også slentre en dejlig tur rundt i dit nye nabolag, som byder på en populær grøn park og noget af det ypperste inden for kaffebønner. Kom med på rundtur i Byparken i Ørestad.

Byparken er et populært åndehul for alle i Ørestad. Med sit varierede udbud af boldbaner og små oplevelses-oaser, fungerer parken som et grønt samlingssted for alle områdets beboere – både de helt små, der elsker at besøge rutsjebanerne og trafiklegepladsen, og de unge, som samles på picnictæpper, så snart solen titter frem. Bor du til leje i Kronehaverne, vil Byparken uden tvivl blive en fast del af dit liv i byen, og stå klar hver gang du vil have grøn natur, gode gåture og hyggestunder på solskinsdage.

Hundeejer i Kronehaverne

Det kan være svært at finde lejeboliger i København, hvor du må flytte ind med din firbenede bedsteven. I Kronehaverne er det tilladt at have kæledyr. Du skal blot søge om det ved opskrivning til en lejebolig. Når du skal lufte din hund, er Byparken et oplagt sted at søge hen. Ud mod Center Boulevard finder du nemlig parkens store, indhegnede hundegård, hvor din hund må løbe frit og benytte alle gårdens faciliteter. Du er selvfølgelig også velkommen til at lufte din hund i resten af Byparkens grønne områder, så længe den blot er i snor.

Dit nye kaffespot

Er du løbet tør for kaffebønner, skal du straks søge mod kaffeentusiasterne Coffngos sjove kaffested i midten af Byparken. Her kan du både få en god to-go kaffe med til gåturen rundt i parken, og børnene kan nyde en lækker milkshake eller lemonade og tegne en tegning på kaffebarens hyggelige børnebord. Men du kan også få tanket op af kvalitetskaffebønner og gourmetkaffe, som du kan kværne i køkkenet hjemme i Kronehaverne.

Snart udvider det hyggelige kaffespot med en hyggelig terrasse, blomsterbede og udeservering, så endnu flere af Ørestads beboere kan mødes i solen. Læg vejen forbi Coffngo når du trænger til en god kop kaffe, eller pludselig bliver lækkersulten på ruten – det kan jo ske. Kaffebaren holder åbent onsdag-fredag kl. 9-17 og weekender kl. 10-17.

Picnic i Byparken

Glæd dig til en fantastisk sommer i Kronehaverne. Byparkens grønne plæner står klar som et hyggeligt picnicsted, når du vil mødes med familie og venner. Du kan både bruge parkens mange borde-bænkesæt, eller tage et par tæpper med selv. Fra Kronehaverne er der kun en kort gåtur på omkring 8 minutter til parken. Du kan også smide tæpper og snacks i ladcyklen, og cykle til de grønne rundbold-plæner på kun to minutter.

Brug en søndag på at gå en dejlig tur i Ørestads populære oase, køb kaffen hos Coffngo og besøg Åbent Hus i Kronehaverne. Du kan tilmelde dig næste Åbent Hus nedenfor og tjekke de ledige boliger ud her

Oplev Kronehaverne helt tæt på

Kom til åbent hus