SÅDAN FÅR DU FAMILIEPUSLESPILLET TIL AT GÅ OP

I Kronehaverne kan du og din familie få et nemt og praktisk hverdagsliv. Daginstitutioner, skoler, indkøb, legepladser og gode transportmuligheder ligger lige uden for hoveddøren. De nye lejeboliger ligger godt placeret i et børnevenligt område med masser af grønne åndehuller.

Det er stresset at være børnefamilie. Ingen tvivl om det, og tid er en helt afgørende faktor for at få det praktiske hverdagspuslespil til at gå op. Derfor er det fantastisk at bo til leje i smørhullet i Ørestad – omgivet af skoler, daginstitutioner og med hurtig transport på cykel eller med metro til dit arbejde.

I Kronehaverne er det gode familieliv tænkt ind i alle detaljer. Det gælder både indvendigt med de store køkken-alrum, der står højt på den moderne børnefamilies ønskeseddel, og det gælder i høj grad også beliggenheden midt i Ørestad, tæt på det hele.
Hvis du elsker byens liv og mange muligheder, men også gerne vil tilbyde dit barn en rolig og tryg hverdag, hvor I får mest muligt tid til at være sammen og bruge det gode nærområde, er Kronehavernes familielejligheder det oplagte valg at bo til leje i.

Børneværelse i Kronehaverne

Praktiske og rummelige familieboliger

Kronehaverne tilbyder mange forskellige typer og størrelser af lejeboliger. Til den lille familie med ét barn vil en 3-værelses lejlighed med køkken-alrum og 2 værelser passe perfekt, og til de større børnefamilier findes flere store 4-værelses lejligheder med forældresoveværelse og 2 børneværelser.

Fælles for lejlighederne er de åbne køkken-alrum, hvor hele familien kan samles og nyde familielivet. Der er god plads til madlavning i det moderne, hvide køkken, mens børnene laver lektier ved spisebordet, eller slapper af i sofaen. Samtidig får I et flot kig ud over Ørestad fra de flotte, sortrammede vinduespartier.
Udelivet og solen kan nydes på en af de store tagterrasser. Kronehaverne har hele 14 af slagsen! 

En praktisk hverdag

Børnenes Ørestad

Kronehaverne ligger godt placeret tæt ved metrostationen Bella Center, hvorfra du kan nå Indre by på få minutter, men du kan også hurtigt cykle ind til centrum af København. Dagens indkøb kan nemt klares i Rema 1000 eller Netto, som ligger i gåafstand fra lejligheden, og så er Kronehaverne endda omgivet af flere daginstitutioner, hvilket gør hverdagen endnu lettere. Du behøver blot gå tværs over gårdspladsen for at finde Kronehavernes vuggestue og børnehave.

Har du skolebørn, er der ikke langt til Ørestad Skole eller den nye Kalvebod Fælled Skole, der begge er folkeskoler med et rigtig godt ry. Derudover er Ørestad selvfølgelig kendt for sine fantastiske, grønne områder. I får Københavns største baghave med Amager Fælleds smukke natur, og i Byparken er der flere populære legepladser, og ikke mindst gode kaffespots til de voksne. Det er ikke mærkeligt, at Ørestad er blevet børnefamiliernes førstevalg, når der skal findes lejeboliger.

Vil du se om Kronehavernes lejeboliger, matcher din families størrelse og ønsker til værelsesfordeling, kan du se alle plantegninger og lejepriser her.

Oplev Kronehaverne helt tæt på

Kom til åbent hus