NYTÅR & NYE BEBOERE

Tingene går stærkt i Kronehaverne i øjeblikket! Vi har budt de første beboere velkommen i de splinternye lejligheder, og vi glæder os til 2021 hvor livet i Kronehaverne for alvor begynder.

I løbet af efteråret og starten på vinteren har vi oplevet en stor interesse for lejeboligerne i Ørstad i Kronehaverne. Som mæglere var vi selvfølgelig bekymrede for om Covid-19-situationen ville begrænse fremmødet til Åbent Hus-arrangementer, men vores bekymring blev hurtigt gjort til skamme, og der har været mange hold til hver fremvisning. Det er tydeligt at mærke at den bynære beliggenhed, og byggeriets imponerende arkitektur, har gjort Kronehaverne til en meget attraktiv mulighed for alle der vil bo til leje i København. Det er tydeligvis den gode placering tæt på byens uddannelsesinstitutioner, og den lave husleje der får særligt unge mennesker til at vælge Kronehaverne.

I december er de første beboere flyttet ind, og der er begyndt at komme liv og lys i de høje vinduespartier. Vi vil gerne ønske alle nye beboere rigtigt hjerteligt velkommen i Kronehaverne, og så glæder vi os til at overrække nøglerne til endnu flere glade beboere i det nye år.

Et statusbillede af Kronehaverne i oktober 2020.

Glæd jer til de grønne tage

Et af de helt store blikfang ved Kronehaverne er selvfølgelig de mange fælles tagterrasser. De forskellige grønne åndehuller hvor beboerne kan nyde solen og invitere gæster til et flot kig ud over Ørestads grønne bydel.

Vi kan næsten ikke vente med at se drømmen om de flotte taghaver gå i opfyldelse, men heldigvis begynder vi etableringen af tagterrassernes haveanlæg allerede i begyndelsen af januar. De heldige beboere går en dejlig sommer med god udsigt i møde!

Når det passer dig

Ønsker du at opleve Kronehaverne i virkeligheden, er der indrettet to flotte prøveboliger som du kan få fremvist til Åbent Hus. Derudover kan man få adgang til en hel etage med lejligheder, alt efter om man drømmer om en 2-værelses på 53 m2 eller en stor 4-værelses lejlighed.

Som noget helt nyt åbner vi i det nye år også for privat fremvisning. Det gør vi simpelthen for at gøre det mere fleksibel for dig og din hverdag. På denne måde kan du selv være med til at bestemme hvornår det passer dig bedst at opleve Kronehaverne i virkeligheden. Kontakt LokalBolig for en privat fremvisning i 2021 eller kom til Åbent Hus d. 3/1 kl. 13.00-14.00.

Til sidst vil vi ønske alle godt nytår!

Oplev Kronehaverne helt tæt på

Kom til åbent hus