Bofællesskab i Ørestad

Det er slut med at leje et lille, snoldet værelse for en formue. Slå dig sammen med vennerne og få jeres egen, spritnye lejlighed med køkken-alrum og fri adgang til sol på tagterrassen. Læs mere om mulighederne for delelejligheder i Kronehaverne.

Midt i Ørestad, kun 240 meter fra metrostationen, ligger Kronehavernes nye lejeboliger. Her kan I slå jer sammen om at dele huslejen i en stor, ny lejlighed med fede betondetaljer, New Yorker-vibe og fælles køkken-alrum. De store 3-værelses lejeboliger er perfekte som delelejligheder for to personer. I kan få hver jeres værelse med egen udgang til et stort køkken-alrum med en ny, moderne køkkenløsning.

Hvis I er tre, der slår jer sammen om at dele huslejen, kan I vælge en kæmpe 4-værelses lejlighed på over 100m2, hvor I får hvert jeres værelse, et stort, fælles badeværelse og masser af plads til fredagsbarer, filmaftener eller fællesmiddage i det store køkkenalrum.

Glem alt om dødssyge ture til møntvaskeriet. Vasketøjet kan I ordne på badeværelset, hvor der er indbygget vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Fra værelsernes cool, sorte vinduesrammer kan I nyde udsigten til det urbane liv i Ørestad.

Der er rig mulighed for at stable et virkelig hyggeligt bofællesskab sammen i Kronehavernes store lejeboliger. Vil du se, hvilke lejligheder der er ledige, og om der er en lejlighed, der kunne passe til jeres roomie-drømme, kan du finde alle plantegninger og lejepriser her.

Få fri adgang til 14 tagterrasser

Når I splejser om drømmelejligheden i Kronehaverne, får I også 14 tagterrasser med i pakken. I kan frit tage elevatoren op til en af de fede, fælles terrasser med udsigt ud over byen. Brug tagterrassen når I vil samle hele vennegruppen til drinks på taget, eller kør op til en af de grønne oaser og find en dejlig læsekrog i solen, når eksamenslæsningen presser sig på.

Der er allerede flyttet mange unge mennesker ind i Kronehaverne. I kan derfor også bruge tagterrasserne til at mødes med jeres nye naboer og skabe et hyggeligt fællesskab. Du kan læse mere om rooftop parties og se flere billeder af tagterrasserne her.

Hvad koster det at leje en lejlighed i Kronehaverne?

Er I flere, der slår jer sammen om at dele huslejen i Kronehaverne, kan det sagtens lade sig gøre med et sparsomt budget. Også selvom du er på SU.

Drop de små og alt for dyre værelser i gamle, halvslidte ejendomme, og flyt ind i en nybygget lejlighed med en gennemført, nordisk designlinje.

Du kan finde oversigten med alle ledige lejligheder, og hvad de koster pr. måned her.

Meld dig og vennerne til næste Åbent Hus i Kronehaverne, og oplev jeres nye lejlighed i virkeligheden.

Oplev Kronehaverne helt tæt på

Kom til åbent hus