Skal vi mødes til drinks på tagterrassen?

Sommeren er skudt i gang i København, og den skal selvfølgelig nydes på toppen af Kronehaverne med udsigt helt til Øresund. Som lejer i Kronehavernes nye lejeboliger får du fri adgang til hele 14 tagterrasser! Hvem skal du invitere med til drinks i solen?

Kun 3 minutter fra metroen, midt i Ørestad, ligger den nye, svanemærkede ejendom Kronehaverne, som tilbyder 2-, 3- og 4-værelses lejligheder med cool beton-detaljer, der giver lejlighederne en fed New Yorker-stemning. Med i pakken får du udleveret en nøglechip, der åbner op til 14 forskellige tagterrasser rundt omkring på de sammenhængende ejendomme, og så gælder det ellers bare om at teste løs, til du finder dit favorit udsigtsspot. Der er elevatorer til alle tagterrasser, så du let kan transportere de kolde drinks, chips og selvfølgelig vennerne med helt til tops.

Vil du læse mere om muligheden for at nyde sommeren på toppen af Kronehaverne, kan du finde oversigten over ledige lejeboliger og lejepriserne her.

vin og snacks på rooftop

Eksamenslæsning eller rooftop party

Kronehavernes tagterrasser er alle forskellige. Nogle er kæmpestore, og ligger helt ugeneret øverst oppe på taget med fantastisk udsigt over byen og Øresund. På disse er der ekstra god plads til at invitere gæster med op til kold rosé, mens I ser solnedgangen over København. Når mørket falder på, kan I hente levende lys og lyskæder og stable en spontan sommerfest på benene.

Andre steder ligger tagterrasserne mere i læ, som store indhak i bygningen, hvor du kan finde et fredeligt hjørne med dine bøger, og få frisk luft mens du dykker ned i læsningen. For studerende er der ikke langt til byens store uddannelsesinstitutioner, og det er derfor også oplagt at invitere læsegruppen med hjem til hygge i solen.

Kvinde laeser i en bog

Delevenlige boliger og fællesskab på taget

Kronehaverne står nu helt færdigbygget, og er allerede nu ved at blive fyldt op med lejere. Lejlighederne er på 2-4 værelser, og som skabt til studerende og unge, både dem der vil bo alene, og dem der vil dele en lejlighed med en kæreste eller en roomie. Slå dig sammen med dine venner, så I kan splejse om huslejen og få den bedste udsigt over byen. Lejlighederne er praktisk og delevenligt indrettet med et stort, fælles køkken-alrum og et helt nyt, hvidt køkken. Du kan se flere billeder af lejlighederne, og læse mere om de rå beton-detaljer her.

Gruppe venner hygger på tagterrasse

Som ny lejer får du god mulighed for at møde dine nye naboer til grillarrangementer på taget. Der er virkelig lagt op til sommerhygge på tagterrasserne. Hvem skal du invitere med op til solnedgang?

Tilmeld dig Åbent Hus og få en rundvisning i din nye lejlighed.

Oplev Kronehaverne helt tæt på

Kom til åbent hus